Μπάσκετ

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Πάμπλο Λάσο

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 16:28

Ο Ισπανός τεχνικός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι στο πλευρό του 

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Πάμπλο Λάσο

Αναστάτωση στην Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Παμπλο Λάσο εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα.
Το περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής (5/6) με τον 54χρονο προπονητή να πηγαίνει άμεσα σε γνωστό νοσοκομείο της ισπανικής πρωτεύουσας.

Άμεσα υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί ακριβώς τι έχει πάθει στην καρδιά. Αναμένονται τα αποτελέσματα και στην ομάδα των μαδριλενων ενημερώνουν πως προχωρήσουν σε σχετική ανακοίνωση.
Ο Λάσο βρίσκεται στον πάγκο της Βασίλισσας από το 2011 και μαζί της έχει γευτεί πολλές επιτυχίες.
Μόλις το Σάββατο το βράδυ οδήγησε την Ρεάλ στη νίκη επι της Μπασκόνια κάνοντας το 2-0 στην ημιτελική σειρά για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Πρόσφατα ήταν και στο final four της Euroleague όπου βρέθηκε στον τελικό. Εκεί οι μερενγκες αντιμετώπισαν την Εφες Αναντολού από την οποία έχασαν τον τίτλο.

Τώρα βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά μετά το έμφραγμα που υπέστη. Είναι δεδομένο πως οι γιατροί θα του συστήσουν ξεκούραση για μερικές μέρες και να αποφύγει τις δυνατές συγκινήσεις. Δεν αποκλείεται λοιπόν στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος να είναι στον πάγκο οι βοηθοί του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr