Μπάσκετ

Το πρόγραμμα των τελικών της Basket League

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 00:37

Η σειρά θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν, το Σάββατο 11 Ιουνίου από το ΣΕΦ. Τη Δευτέρα το πρωί θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Το πρόγραμμα των τελικών της Basket League

Η νέα ήττα του Παναθηναϊκού, το απόγευμα της Κυριακής στη Λάρισα, φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα των τελικών της Basket League. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να ξεκινήσει η σειρά των τελικών την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουνίου. Όμως, από τη στιγμή που το ζευγάρι των «πράσινων» με τους Θεσσαλούς πάει σε πέμπτο ματς, ο πρώτος τελικός πάει πιο πίσω. Εξάλλου, την προσεχή Τετάρτη θα γίνει το Game 5 στην ημιτελική σειρά ανάμεσα στο «τριφύλλι» και το σύλλογο του κάμπου.

Οι ημέρες των τελικών

Την προσεχή Τετάρτη το βράδυ θα μάθουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς. Όπως και να έχει, όμως, οι τελικοί θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Ιουνίου. Με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ, πιθανότατα στις 21:00. Εν συνεχεία, το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ ή τη Λάρισα πάει για την Τρίτη 14 Ιουνίου. Ο τρίτος τελικός και πάλι στο ΣΕΦ την Παρασκευή 17 Ιουνίου, αντίστοιχα. Αν χρειαστούν περισσότερα από τρία ματς, οι ημερομηνίες θα είναι ανάλογες, ανά τριήμερο. Δηλαδή 20 και 23/6.

Συνεργασία ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ

Στην προκειμένη περίπτωση, η Λίγκα του μπάσκετ είναι σε ανοικτή… γραμμή με την Ομοσπονδία. Μην ξεχνάμε πώς στα τέλη του μήνα υπάρχουν τα ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ελλάδα παίζει στις 30 Ιουνίου με τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα, ενώ στις 3 Ιουλίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Λευκορωσία. Το πλάνο είναι να πάρουν μερικές ημέρες… ανάσα οι διεθνείς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.