Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στο χειρουργείο ο Παπαπέτρου!

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 13:30

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τον τραυματισμό που υπέστη χθες στην αναμέτρηση με την Λάρισα όταν μια διαφημιστική πινακίδα… προσγειώθηκε στο πόδι του!

Παναθηναϊκός: Στο χειρουργείο ο Παπαπέτρου!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στις προβληματικές συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης με την Λάρισα, όπου έκανε λόγο για μη χρήση κλιματισμού αλλά και διαφημιστική πινακίδα που στηριζόταν από… σακιά άμμου! Η πινακίδα έπεσε μάλιστα στο πόδι του και στο διάστημα της διακοπής του ημιχρόνου έκανε ράμματα. Η περιπέτεια του δεν ολοκληρώθηκε καθώς το πρωί της Δευτέρας χρειάστηκε να βρεθεί στο κρεβάτι του χειρουργείου για νέα επέμβαση όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλημέρα από το χειρουργείο», ανέφερε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ήταν έξαλλος μετά το τέλος της αναμέτρησης τοσο για τις συνθήκες όσο και την διαιτησία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.