Μπάσκετ

Διεθνείς διαιτητές στο Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 19:50

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ όρισε την τριάδα των Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Μαλαμά για τον τελευταίο ματς των ημιτελικών της Basket League.

Διεθνείς διαιτητές στο Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα

Το Game 4 της σειράς του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, για τα ημιτελικά των Play Offs της Stoiximan Basket League, σήκωσε μεγάλη συζήτηση. Ειδικά η διαιτησία. Με την τριάδα των Κορομηλά, Ζαχαρή και Κατραχούρα να συγκεντρώνουν πολλά παράπονα από την πλευρά των «πράσινων» για τις υποδείξεις τους. Είναι, δε, χαρακτηριστικό πώς ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου, με δηλώσεις του στάθηκε σε αυτό το κομμάτι. Το ίδιο και τα άλλη μέλη της αποστολής του ΠΑΟ που ήταν στο κλειστό της Νεάπολης, το απόγευμα της Κυριακής.

Το αίτημα της Λάρισας

Με τον ντόρο που ξέσπασε, ήταν λογικό να προκληθεί ανησυχία στις τάξεις της Λάρισας. Οι Θεσσαλοί το πρωί της Δευτέρας έστειλαν επιστολή στην Ομοσπονδία με την οποία ζητούσαν η ΚΕΔ να ορίσει διεθνείς διαιτητές στον πέμπτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την ημιτελική σειρά των Play Offs του πρωταθλήματος. Με την ΚΕΔ/ΕΟΚ να ικανοποιεί τελικά το αίτημα της ομάδας της Θεσσαλίας. Όρισε τρεις διεθνείς διαιτητές για να σφυρίξουν στην αναμέτρηση που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο για τους φετινούς τελικούς.

Η τριάδα των διαιτητών του Game 5

Με την Ομοσπονδία να ορίζει τελικά τρεις διεθνείς ρέφερι για το Game 5 της Τετάρτης (8/6, 19:30). Πιο συγκεκριμένα, το ματς θα σφυρίξουν οι Πέτρος Παπαπέτρου, Βασιλική Τσαρούχα και Γιάννης Μαλαμάς. Να σημειωθεί πώς ο Παπαπέτρου ήταν στο πρώτο ματς της σειράς, στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» είχαν νικήσει 87-77. Επίσης, η Τσαρούχα ήταν στο δεύτερο ματς της ημιτελικής σειράς, στη θεσσαλική πόλη, όπου η Λάρισα επικράτησε 84-77 και ισοφάρισε σε 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.