Μπάσκετ

Ένα βήμα πριν το Μπιλμπάο ο Κατσικάρης

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 22:54

Ο Φώτης Κατσικάρης φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη του πάγκου της Μπιλμπάο.

Ένα βήμα πριν το Μπιλμπάο ο Κατσικάρης

Οι αλλαγές στην μπασκετική ομάδα του Μπιλμπάο είναι προ των πυλών ενόψει της επόμενης χρονιάς με τον Άλεξ Μουμπρού έπειτα από 9 σεζόν ως αθλητής και άλλες 4 στην άκρη του πάγκου, να είναι πλέον παρλεθό, με αποτέλεσμα στην συνέντευξη Τύπου να ήταν σαφώς συγκινημένος. (βέβαια ακούγεται ότι θα αναλάβει την Βαλένθια)

Το όνομα του Έλληνα κόουτς Φώτη Κατσικάρη φιγουράρει ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για την διαδοχή του.

Ο Έλληνας κόουτς γνωρίζει όσο λίγοι την ACB, εκεί όπου έχει περάσει και τα καλύτερα προπονητικά του χρόνια, ενώ γνωρίζει καλά τη Μπιλμπάο, η οποία, υπό τις οδηγίες του, έφτασε στο Final Four του EuroCup το 2010, τους τελικούς της Ισπανία το 2011 και στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν.

Εκτός ότι υπάρχει παρελθόν που συνδέει τις δύο πλευρές, ο Κατσικάρης διαθέτει μπόλικη εμπειρία και όλα τα κριτήρια για να αναλάβει τα ηνία της ομάδος , με τις τελευταίες ενδείξεις να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για τον βασικό υποψήφιο να αναλάβει εκ νέου τον πάγκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr