Μπάσκετ

Χτυπήθηκε διαιτητής στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν, εκκένωση του γηπέδου [vids]

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 23:00

Επεισοδιακός είναι ο πέμπτος τελικός της ABA Liga. Διαιτητής δέχθηκε χτύπημα από οπαδό, δόθηκε εντολή να αδειάσει το γήπεδο.

Χτυπήθηκε διαιτητής στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν, εκκένωση του γηπέδου [vids]

Ένα ακόμα ματς στη σειρά των φετινών τελικών της ABA Liga που έχει επεισοδιακή εξέλιξη. Με το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και κατά την αποχώρηση των διαιτητών για τα αποδυτήρια, ένας εξ αυτών χτυπήθηκε από οπαδό. Αυτό αναφέρουν οι Σέρβοι. Με τους διαιτητές να ζητούν να εκκενωθεί μέρος των κερκίδων. Αλλιώς δεν θα συνεχίζονταν το ματς. Τελικά αυτό συνέβη και το ματς ξανάρχισε.

Ωστόσο, στο 6'46'' για το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου είχαμε νέα διακοπή. Το τέταρτο φάουλ που χρεώθηκε στον Κάλινιτς είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν αντικείμενα από την εξέδρα. Έτσι, οι διαιτητές διέκοψαν ξανά τον αγώνα. Αποχώρησαν για τα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως το γήπεδο. Αλλιώς δεν θα συνεχίζονταν το ματς. Αυτό συνέβη και τελικά ο αγώνας ξανάρχισε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr