Μπάσκετ

Αναντολού Εφές: Κλάιμπερν και επισήμως!

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 14:08

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Αμερικανού άσου και δείχνει έτοιμη να συνεχίσει την αυτοκρατορία της!

Αναντολού Εφές: Κλάιμπερν και επισήμως!

Ένα από τα μεγαλύτερα deal της φετινής Euroleague πραγματοποίησε η Αναντολού Εφές. Νωρίτερα, η ΤΣΣΚΑ αποχαιρέτησε και επισήμως τον Ουίλ Κλάιμπερν που αποχώρησε μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια από την Μόσχα. Η Εφές… καιροφυλακτούσε και λίγα λεπτά αργότερα, επισημοποίησε την συμφωνία της με τον 32χρονο φοργουορντ που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και «χτίζει» πλέον μια ομάδα που είναι έτοιμη να περάσει στην ιστορία καθώς θα διεκδικήσει το three peat στην Euroleague.

Ο Κλάιμπερν αποτέλεσε ένα από τα βασικά «γρανάζια» της ΤΣΣΚΑ την τελευταία πενταετία και την φετινή σεζόν είχε 14.9 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 2 λάθη μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, κατέκτησε τρεις φορές την VTB League και την Ευρωλίγκα το 2019, όταν και ήταν MVP του Final 4.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr