Μπάσκετ

Ο Χάκετ δεν επιστρέφει στην Ιταλία για το Eurobasket!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 16:47

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ιταλίας, στο φετινό Eurobasket. Με αποτέλεσμα να είναι μία πολύτιμη απουσία για τη Σκουάντρα Αντζούρα. 

Ο Χάκετ δεν επιστρέφει στην Ιταλία για το Eurobasket!

Ο Ντάνιελ Χάκετ το μεγάλο αστέρι της Βίρτους Μπόλονια. Ο οποίος με τα δικά του μεγάλα κατορθώματα τους έστειλε στους μεγάλους τελικούς με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο, με στόχο την κατάκτηση του Ιταλικού Πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός πλέι μέκερ, μετά από μεγάλη σκέψη, δεν θα βοηθήσει την Εθνική Ιταλίας, όπου συμμετέχει στο μεγάλο ραντεβού, όπου είναι ο θεσμός του Eurobasket. Καθώς μετά τους αγώνες εναντίων της Αρμάνι Μίλανο, θέλει να ξεκουραστεί και να γεμίζει μπαταρίες ενόψει της νέας πολύ δύσκολης σεζόν, όπου θα έρθει για την Ιταλική Μπολόνια. Με την οποία θα έχει μάλιστα και τους απαιτητικούς αγώνες στην Euroleague.

Η Αντιπροσευτικό συγκρότημα της Ιταλίας, θα χάσει το πιο μεγάλο της αστέρι, όπου είναι ο Ντανιελ Χάκετ. Καθώς ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας, τον πίστευε και τον ήθελε, αλλά και στήριζε πολλά προς το πρόσωπο του για αυτή τη μεγάλη διοργάνωση,

Ο συγκεκριμένος παίκτης, αγωνίσθηκε με την Εθνική Ιταλίας, στο Eurobasket του 2011 όπου έγινε στα γήπεδα της Λιθουανίας. Και τερμάτισε στην 20η θέση, αλλά και στο Eurobasket του 2015, όπου έλαβε χώρα η Γαλλία και πήρε την τιμητική 6η θέση.

Ωστόσο συμμετείχε και στο Προολυμπιακό τουρνουά, όπου έγινε στην Ιταλία, αλλά έχασε το Ολυμπιακό εισιτήριο από την πολύ καλύτερη ομάδα της Κροατίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr