Μπάσκετ

ΠΑΟ: Ο Παπαπέτρου θα δώσει κανονικά το παρών ενάντια στην Λάρισα!

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 - 18:45

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα δώσει είναι κανονικά στην αποστολή του Παναθηναικού, για το πολύ κρίσιμο 5ο αγώνα ενάντια στην Λάρισα. 

ΠΑΟ: Ο Παπαπέτρου θα δώσει κανονικά το παρών ενάντια στην Λάρισα!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, τραυματίστηκε στο 4ο αγώνα στην Λάρισα, αφού έπεσε απάνω σε μία από τις πινακίδες όπου είχε στο γήπεδο. Ενώ έκανε επέμβαση στο αριστερό του πόδι.

Έτσι δεν προπονήθηκε καθόλου στις τελευταίες δύο προπονήσεις. Ωστόσο θα είναι κανονικά στην αποστολή με τους υπόλοιπους παίκτες. Ενώ δεν είναι σίγουρο εάν θα παίξει με τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά οι δύο δωδεκάδες των ομάδων.

Παναθηναικός. Σίβα, Μέικον, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Κασελάκης, Ουάιτ, Νέντοβιτς, Χουγκάζ, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ Ρος.

Λάρισα. Χάντσον, Κρουμπάλι, Τσαιρέλης, Βησσαρίου, Σπυρόπουλος, Αστεριάδης, Ζάρας, Καράμπελας, Μπέρζινς, Μάριτς, Μούντι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.