Μπάσκετ

Το Σάββατο ο πρώτος τελικός της Basket League

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 00:25

Στις 21:00 το βράδυ της 11ης Ιουνίου αρχίζει η σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος από το ΣΕΦ.

Το Σάββατο ο πρώτος τελικός της Basket League

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε πέντε ματς στη σειρά με τη Λάρισα, αλλά πέρασε στους τελικούς. Άλλη μια σεζόν που το πρωτάθλημα θα κριθεί σε μια σειρά τελικών ανάμεσα στους δύο «αιωνίους». Με τον Ολυμπιακό να έχει, φέτος, το πλεονέκτημα της έδρας. Ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πρόγραμμα των τελικών. Ωστόσο το δεδομένο είναι ένα. Το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της 11ης Ιουνίου, στις 21:00.

Το πλάνο των φετινών τελικών

Το Σάββατο, λοιπόν, ξεκινά η σειρά ανάμεσα σε «ερυθρόλευκους» και «πράσινους». Με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο ΣΕΦ, διότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Την Πέμπτη το πρωί, λογικά, θα γίνει γνωστό το οριστικό πλάνο της σειράς των τελικών. Αλλά έχει γίνει προεργασία και υπάρχει ένα πλάνο για τα ματς που θα κρίνουν τίτλο. Θυμίζουμε πώς ο νικητής χρειάζεται να σημειώσει τρεις νίκες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι ημερομηνίες της σειράς

Η απόφαση είναι να διεξάγονται ματς ανά τρεις ημέρες, με εξαίρεση το πέμπτο, που θα γίνει 48 ώρες μετά το τέταρτο. Συνεπώς, το δεύτερο ματς πάει, λογικά, για την Τρίτη 14/6 (21:00) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ενώ ο τρίτος τελικός για την Παρασκευή 17 Ιουνίου, την ίδια ώρα. Όσον αφορά στο τέταρτο και το πέμπτο ματς των τελικών που θα γίνουν εάν χρειαστεί, αυτά πάνε για τις 20 και τις 22/6. Μετά από τέσσερα χρόνια οι δύο «αιώνιοι» κοντράρονται με έπαθλο τον τίτλο. Ο στόχος είναι τελειώσουν τα ματς ως τις 22 Ιουνίου, για να πάρουν οι διεθνείς μερικές… ανάσες πριν από τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.