Μπάσκετ

Σκληροί οι Σέλτικς, κρεσέντο ο Κάρι που τραυματίστηκε (vids)

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 11:18

Το 2-1 έκαναν οι Σέλτικς νικώντας 116-100 στην Βοστώνη τους Γουόριορς που ανησυχούν για τον τραυματισμό του Στεφ Κάρι

Σκληροί οι Σέλτικς, κρεσέντο ο Κάρι που τραυματίστηκε (vids)

Οι Σέλτικς νίκησαν τους Γουόριορς και προηγούνται 2-1 την σειρά των τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή, στέλνοντας το μήνυμα τους.
NBA: Ο τρίτος τελικός που έγινε στη Βοστώνη ήταν καθοριστικός. Οι Σέλτικς δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα και κατάφεραν να νικήσουν τους Γουόριορς με 116-100.

Ο Τζέιλεν Μπράουν με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Με τον Τζέισον Τέιτουμ να προσθέτει 26 πόντους και 9 ασίστ και τον Μάρκους Σμαρτ 24 πόντους.

Για τους Γουόριορς, ο Κάρι είχε 31 πόντους, ο Κλέι Τόμπσον 25 πόντους και ο Άντριου Γουίγκινς 18 πόντους. Μάλιστα ο Κάρι έβαλε 4 τρίποντα στην 3η περίοδο. Ωστόσο αποχώρησε τραυματίας από το ματς. Ο Άλ Χόρφορντ έπεσε πάνω στο αριστερό του πόδι.

Ο σταρ της ομάδας συνέχισε κανονικά να αγωνίζεται, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι πονούσε, με τους Γουόριορς να ελπίζουν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.

“Θα είμαι εντάξει. Προφανώς πονάω, αλλά θα είμαι καλά. Θα δούμε πώς θα αισθάνομαι τις επόμενες ημέρες. Αλλά θα είμαι έτοιμος την Παρασκευή για το Game 4” δήλωσε αρχικά. Στην συνέχεια είπε:

“Είναι ένας παρόμοιος τραυματισμός με αυτόν που είχα στο Ντένβερ, αλλά και στους Σέλτικς στην κανονική περίοδο, αλλά όχι το ίδιο σοβαρός. Έτσι ένιωσα. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το πόδι μου”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr