Μπάσκετ

Γερμανία: Με Σρέντερ στα παράθυρα του Mundobasket!

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 - 16:46

Η Γερμανική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τα ονόματα, όπου κλήθηκαν να αγωνισθούν στους δύο αγώνες για τα παράθυρα του Mundobasket. Όπου σε αυτά θα είναι ο Ντένις Σρέντερ. 

Γερμανία: Με Σρέντερ στα παράθυρα του Mundobasket!

Η ομάδα μπάσκετ της Γερμανίας, κινούνται είδη για τα παράθυρα της προκριματικής φάσης στο Mundobasket, τα οποία θα γίνουν μέσα Ιουνίου με αρχές του Ιούλη. Με πρώτο αγώνα να είναι αυτό στις 30 Ιουνίου με αντίπαλο την Πολωνία, ενώ το δεύτερο θα γίνει στις 3 Ιουλίου απέναντι στην αδύναμη Εσθονία.

Έτσι η ομοσπονδία της Γερμανίας, ανακοίνωσε τα ονόματα όπου θα κληθούν να αγωνισθούν σε αυτά τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια. Μέσα στα ονόματα βρίσκεται και αυτό του Ντένις Σρέντερ. Ο Αμερικανός παίκτης, ήταν μέλος της Βοστόνης, αλλά και τώρα αγωνίζεται στην ομάδα του Χιούστον.

Για αυτό το λόγο, η αποστολή της Γερμανίας για αυτά τα δύο παιχνίδια, έχουν ως εξής.

ROBIN BENZING

ISSAK BONGA

MALTE DELOW

BASTI DORETH

JUSTUS HOLLATZ

MICHAEL KESSENS

LEON KRATZER

DAVID KRAMER

JONAS MATTISSEK

KOSTJA MUSHIDI

KENNETH OGBE

DENNIS SRENTER

GHRISTIAN SENGFELDER

JOHANNES VOIGTMANN

LUKAS WAKK

JONAS BOTTERMANN

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr