Μπάσκετ

Αναντολού Εφές: Ανανέωσε με Λάρκιν

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 15:26

Κάτοικος Κωνσταντινούπολης θα παραμένει ο Αμερικανός σταρ που υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναντολού Εφές: Ανανέωσε με Λάρκιν

Ο Σέιν Λάρκιν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Αναντολού Εφές για τουλάχιστον δύο ακόμα χρόνια. Ο 29χρονος που αγωνίζεται από το 2018 στο πρωτάθλημα Τουρκίας υπέγραψε νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ερκγίν Αταμάν, ύψους 3-3,5 εκατ. ευρώ ετησίως σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα! Ο Αμερικανός γκαρτ θα έχει πάντως το δικαίωμα να αποχωρήσει για ομάδα του NBA στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Λάρκιν ήταν το πρώτο επιτυχημένο τεστ για την διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης που πλέον καταβάλουν προσπάθεια για την επέκταση της συνεργασίας του και με τον MVP του Final Four, Βασίλιε Μίσιτς δείχνοντας τους υψηλούς στόχους και για την επόμενη χρονιά για το πολυπόθητο three peat. Νωρίτερα, η Εφές είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ουιλ Κλάιμπερν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr