Μπάσκετ

Ο Κένι Άτκινσον θα αναλάβει τους Χόρνετς!

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 09:26

Ο Κένι Άτκινσον θα είναι ο νέος προπονητής των Χόρνετς, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει χρέη ασίσταντ κόουτς στους  Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. 

Ο Κένι Άτκινσον θα αναλάβει τους Χόρνετς!

Η ομάδα των Χόρνετς, την φετινή περίοδο πραγματοποίησε μία πολύ μέτρια πορεία στο μαγικό κόσμο του NBA. Καθώς τερμάτισε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με αποτέλεσμα να παίξει αγώνα μπαράζ απέναντι στους Ατλάντα Χοκς και να ηττηθεί με 132-103. Έτσι αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συμμετάσχει στη διαδικασία των Play Off.

Αυτό το κακό μάρμαρο, το πλήρωσε ο Τζέιμς Μπορένγκο. Ο οποίος δεν εκπλήρωσε τους στόχους της ομάδας και έγινε παρελθόν. Για αυτό το λόγο οι διοικούντες μετά από αυτή την εξέλιξη, όφειλαν να ψάξουν τον επόμενο προπονητή, όπου θα τους οδηγήσει πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Εξετάστηκαν πολλές και διάφορες περιπτώσεις έμπειρων προπονητών, ωστόσο τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κένι Άτκινσον.

Ο συγκεκριμένος προπονητής, έχει μεγάλο και σπουδαίο βιογραφικό. Αφού διετέλεσε για τρία χρόνια πρώτος προπονητής στους ΝΕΤΣ. Με αποτέλεσμα να τους ανεβάζει επίπεδο, να τους ξαναβάλει για τα καλά στο χάρτη του μαγικού κόσμου στο NBA, αλλά πιο πολύ να αγαπηθεί από το κόσμο.

Ωστόσο θα αναλάβει την ομάδα των Χόρνετς, μετά τους μεγάλους τελικούς στο NBA. Καθώς είναι Ασσίσταντ Κόουτς και πρέπει να παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες. Και στη συνέχεια να αναλάβει οριστικά τις τύχες των Χόρνετς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr