Μπάσκετ

Διάστρεμμα ο ΜακΚίσικ

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 15:02

Ανακούφιση και λήξη συναγερμού στον Ολυμπιακό από όσα έδειξε η μαγνητική του Σακίλ ΜακΚίσικ.

Διάστρεμμα ο ΜακΚίσικ

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, που αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο δεκάλεπτο του πρώτου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, έχει υποστεί απλό διάστρεμμα, έτσι έχει κάποιες πιθανότητες να προλάβει ακόμη τον δεύτερο τελικό, την Τρίτη. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και αυτή η διάγνωση επιβεβαιώθηκε και μέσω της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ γλίστρησε λίγο πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου, σε αιφνιδιασμό του Ολυμπιακού, τη στιγμή που έδειχνε έτοιμος να καρφώσει. Ο Αμερικανός τρόμαξε τους πάντες, σηκώθηκε, πήγε στον ερυθρόλευκο πάγκο κουτσαίνοντας και δεν αγωνίστηκε άλλο λεπτό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στα 10:01 που έμεινε στο παρκέ, ο ΜακΚίσικ είχε 5 πόντους με 1/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.