Μπάσκετ

Ολυμπιακός: Αμφίβολος και ο Ζαν Σαρλ

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 14:49

Μετά τον Σακιλ ΜακΚίσικ και ο Ζαν Σαρλ δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Game 2 με τον Παναθηναϊκό (14/6).

Ολυμπιακός: Αμφίβολος και ο Ζαν Σαρλ

Με ένα νέο πρόβλημα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός ενόψει του δεύτερου τελικού της Basket League με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» λόγω στομαχικών διαταραχών και η συμμετοχή του δίνεται αμφίβολη για το αυριανό ντέρμπι.

Ο Σακιλ ΜακΚισικ αρχικά απέφυγε τα… χειρότερα, καθώς υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ματς, όπου χρειάστηκε να αποχωρήσει μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο και να μην επιστρέψει στην δράση. Ο Αμερικανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και με την σειρά του παραμένει αμφίβολος για τον δεύτερο τελικό. Ο ΜακΚισικ… πρόλαβε να αγωνιστεί δέκα λεπτά στον πρώτο αγώνα (5 π., 2 ριμπ, 1 ασίστ) ενώ ο Ζαν Σαρλ έμεινε στο παρκέ 6.39.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.