Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Αούστρια Βιέννης - Άλταχ, κλειστό παιχνίδι!

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 00:23

Συνέχεια στα πλέι οφ και πλέι άουτ για το πρωτάθλημα της Α' Αυστρίας, με την Αούστρια Βιέννης να υποδέχεται την Άλταχ στην αναμέτρηση που τραβά τα βλέμματα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Α' Αυστρίας: Αούστρια Βιέννης - Άλταχ, κλειστό παιχνίδι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αούστρια Βιέννης - Άλταχ.

Κωδ ΟΠΑΠ 121

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αούστρια Βιέννης

Δεν άξιζε να χάσει στο Τιρόλο. Μια απροσεξία, ένα πέναλτι έφερε την ήττα και λίγη γκρίνια του κόουτς για την «απουσία προσπάθειας». H ομάδα του Βίμερ παραμένει πρώτη στα Play-out και στο +7 από την τρίτη WSG Τιρόλ. Στα χέρια της μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Αήττητη εντός για δεκατρία ματς (6/7/0). Τιμωρημένος ο μπακ Γκενούς (21 ματς/1 γκολ/1 ασίστ). Προβλήματα στο κέντρο της άμυνας με τραυματίες τους Χαντλ (23 ματς/1 γκολ) και Γκαλβάο (22 ματς).

Betshop: Μεγάλη μπάλα και στα ειδικά παικτών!

Αλτάχ

Ονειρεμένη εκκίνηση με γκολ στο δεύτερο λεπτό στην έδρα της Μπλάου-Βάις αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, η ευάλωτη άμυνά της δεν άντεξε στην πίεση και ηττήθηκε. Πρώτη ήττα μετά από επτά παιχνίδια για την Άλταχ η οποία υποχώρησε στην πρότελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά έχει ένα άνετο +8 από την ουραγό Λούστεναου. Εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη στους έντεκα τελευταίους αγώνες (1/4/6). Νέα απώλεια για τον κόουτς Στάντφεστ ο τιμωρημένος στόπερ Ράινερ (21 ματς). Τραυματίας ο μπακ Ίνγκολιτς (20 ματς).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.75 3.35 4.35 1.74 1.97 1.25 3.5 1.84 1.82 1.16 1.25 1.91
Αούστρια Βιέννης - Αλτάχ / Εκτίμηση

Σε καλή κατάσταση παρά την ήττα η Αούστρια Βιέννης η οποία παραμένει στην πρώτη θέση των play out έχοντας πάρει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Άλταχ δεν κινδυνεύει, παρόλα αυτά ηττήθηκε από την Μπλάου Βάις με την άμυνά της να προβληματίζει. Θα ποντάρουμε στο under 2,5 σε απόδοση 1.78 από τη Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr