Μπάσκετ

Παναθηναικός: Πάνοπλος για το 2ο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 15:31

Ο Παναθηναικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το δεύτερο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπου θα παρουσιαστεί πάνοπλος και έτοιμος για την ισοφάριση. 

Παναθηναικός: Πάνοπλος για το 2ο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναικός είναι πανέτοιμος και πολύ αποφασισμένος, για το δεύτερο πολύ κρίσιμο αγώνα στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη, με πολύ καλή εμφάνιση, ώστε να φέρει στα ίσια τη σειρά σε 1-1 και να αφήσει πίσω την πολύ αποκαρδιωτική εμφάνιση και εικόνα μέσα στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής, αλλά και όλοι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι και ανυπόμονοι για αυτό το παιχνίδι. Αφού θέλουν και τονίζουν, ότι πρέπει να εμφανισθούν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να μην κάνουν πάλι πολλά λάθη όπως στο πρώτο παιχνίδι και με όπλο το κόσμο τους, να φτάσουν στη πολύτιμη νίκη, ώστε να ανέβει για τα καλή η ψυχολογική τους τόνωση ενόψει της συνέχειας σε αυτούς τους μεγάλους τελικούς με τον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Γιώργος Βόβορας στην τελευταία σημερινή προπόνηση, είδε με μεγάλη του χαρά όλους τους παίκτες να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για να φτάσουν στη πολύτιμη αυτή νίκη. Αφού και ο Βασίλης Καββαδάς, όπου ταλανίζονταν με τραυματισμό εδώ και πολύ καιρό, ξεπέρασε το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μπει στην αποστολή με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ενώ οι Πράσινοι θα εμφανισθούν πάνοπλοι σε αυτή την αναμέτρηση. Από την πλευρά του Ολυμπιακού θα λείψουν οι Σαν Ζαρλ, αλλά και ο Μακκισκ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.