Μπάσκετ

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι παρελθόν από την Μούρθια!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 15:52

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι και επίσημα παρελθόν από την Μούρθια. Με αποτέλεσμα να ψάξει το επόμενο σταθμό στην μπασκετική του καριέρα. 

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι παρελθόν από την Μούρθια!

Ο Κώστας Βασιλειάδης με εξαιρετική θητεία στο παρελθόν σε Ελληνικές ομάδες, όπως ήταν ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, αλλά και η ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να γράψει μεγάλη ιστορία με το εκπληκτικά κατορθώματα του. Καθώς είχε τεράστια αποτελεσματικότητα στα σουτ τριών πόντων.

Έτσι τη σεζόν 2018 αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ελλάδα, ώστε να συνεχίζει την καριέρα σε ομάδα του Εξωτερικού. Με πρώτη ομάδα να είναι Ισπανική Τενερίφη, ενώ την επόμενη κιόλας χρονιά μετακόμιζε στην πολύ καλή ομάδα την Ομπραντόιρο. Σε αυτές τις δύο Ισπανικές ομάδες, πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις και πέτυχε στα περισσότερα από τα ματς πολλούς ισάριθμους πόντους.

Για αυτό το λόγο τη σεζόν 2021 πήρε μεταγραφή στην Μούρθια. Όπου τερμάτισε, στη 10η θέση με απολογισμό 16Ν και 18 ήττες. Ενώ ο Έλληνας γκαρντ σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονιά είχε 31 συμμετοχές, Ενώ αγωνίσθηκε στα περισσότερα ματς.

Πλέον με το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του συγκεκριμένου αθλητή. Με τον ίδιο να είναι έτοιμος στα 38 χρόνια, να ψάξει την επόμενη ομάδα στην πλούσια μπασκετική καριέρα του.

Ενώ μάλιστα αγωνίσθηκε και με το Εθνόσιμο από τη σεζόν 2011 μέχρι και τη σεζόν 2014, μετρώντας 50 συμμετοχές και 304 πόντους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.