Μπάσκετ

Περιστέρι: Νέος προπονητής ο Βασίλης Σπανούλης!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 16:16

Το Περιστέρι ήρθε σε συμφωνία, με τον Βασίλη Σπανούλη. Με αποτέλεσμα να αναλάβει για πρώτη φορά χρέη προπονητή σε επαγγελματικό σύλλογο. 

Περιστέρι: Νέος προπονητής ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο Βασίλης Σπανούλης εδώ και λίγα χρόνια, σταμάτησε το μπάσκετ. Ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος γκαρντ σε Ελληνικό, αλλά και Ευρωπαικό τομέα. Σε αυτή τη τεράστια μπασκετική καριέρα, αγωνίσθηκε ως παίκτης στο Μαρούσι, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό, αλλά και στους Χιούστον Ρόκετς.

Ωστόσο πλέον ο Έλληνας σούπερ σταρ, αφού σταμάτησε το μπάσκετ. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική, με πρώτη ομάδα σε αυτό το καινούργιο εγχείρημα να είναι το Περιστέρι.

Οι διοικούντες του συλλόγου με τον Βασίλη Σπανούλη, διαπραγματεύτηκαν για πολλές μέρες. Ωστόσο σήμερα σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήρθαν σε συμφωνία. Και μόνο κάποιες λεπτομέρειες απέμειναν για να γίνει ο νέος προπονητής στην ομάδα του Περιστερίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.