Μπάσκετ

Η Μάλαγα απέκτησε τον Κέντρικ Πέρι!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 16:27

Η Μάλαγα απέκτησε και επίσημα τον Κέντρικ Πέρι. Ο οποίος την φετινή φετινή σεζόν αγωνίσθηκε στην ομάδα του Παναθηναικού, αλλά και της Μπούντουντσνοστ. 

Η Μάλαγα απέκτησε τον Κέντρικ Πέρι!

Ο Κέντρικ Πέρι είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος παίκτης, στο Ευρωπαικό Μπάσκετ. Αφού είναι πολύ γνώριμος από την φετινή του πορεία στον Παναθηναικό, όπου είχε 4.8 πόντους, 1,7 ριμπάουντ, αλλά και 1,6 ασίστ. Ωστόσο δεν έπεισε τους ανθρώπους του Τριφυλιού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει στη μέση της σεζόν για χάρη της Μπούντουντσνοστ,

Στη ομάδα του Μαυροβουνίου, παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν, με την οποία συγκέντρωσε 10.1 πόντους, αλλά και 2.5 ριμπάουντ.

Ωστόσο με το που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Κέντρικ Πέρι, στην ομάδα του Μαυροβουνίου. Η Μάλαγα αυτόματα τον απέκτησε, αφού οι άνθρωποι του Ισπανικού συλλόγου πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του, αλλά και ότι θα βοηθήσει πολύ στους στόχους που θα μπουν εξ αρχής για τη νέα μπασκετική σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr