Μπάσκετ

Συνάντηση Ιτούδη-Γιάννη Αντετοκούνμπο με φόντο το Eurobasket!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 16:53

Ο Δημήτρης Ιτούδης συναντήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπου συζήτησαν για το εάν θα αγωνισθεί ο Έλληνας σέντερ στο φετινό Eurobasket. 

Συνάντηση Ιτούδη-Γιάννη Αντετοκούνμπο με φόντο το Eurobasket!

Ο Δημήτρης Ιτούδης, βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα, για διακοπές, αλλά και να ετοιμάζει σιγά σιγά το πλάνο του για το ποιους παίκτες θα έχει στο φετινό Εurobasket.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με το τέλος των υποχρεώσεων του με τους Μιλγούοκι Μπακς. Ήρθε με την γυναίκα του για διακοπές στην Ελλάδα. Ωστόσο αυτές τις ημέρες επισκέφτηκε την Αθήνα, όπου είχε συνάντηση με το Δημήτρη Ιτούδη.

Το θέμα της συζήτησης, ήταν εάν θα αγωνισθεί ο Γιάννης στο φετινό Εurobasket με την Εθνική ομάδα. Η συνάντηση έγινε κάτω από πολύ καλό κλίμα, με τους δύο ανθρώπους να μιλάνε και ανταλλάζουν διάφορες απόψεις. Ωστόσο από αυτή τη συζήτηση δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα, για το εάν θα αγωνισθεί ο Έλληνας σούπερ σταρ στο μεγάλη γιορτή του μπάσκετ όπου είναι το Eurobasket.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, πάντως τον θέλει πολύ σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, καθώς ποντάρει πάρα πολλά απάνω του. Και πιστεύει μάλιστα πως θα βοηθήσει την χώρα να ανέβει ξανά στην κορυφή σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr