Μπάσκετ

Euroleague: Πήραν wild card Παρτιζάν και Βαλένθια

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 18:06

Τα ΜΜΕ της Σερβίας αναφέρουν πως οι δύο συγκεκριμένες ομάδες θα ολοκληρώσουν το παζλ για τη νέα σεζόν

Euroleague: Πήραν wild card Παρτιζάν και Βαλένθια

Οργίασαν οι φήμες αναφορικά με τις δύο ομάδες που είναι να πλαισιώσουν τις σίγουρες στη νέα σεζόν της Euroleague.

Το κενό δημιουργήθηκε από το γεγονός πως οι ρωσικές ομάδες αποβλήθηκαν και δεν μπορούν να μετάσχουν. Τα κενά είναι δύο και τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πολλά.

Ωστόσο με βάση τα ΜΜΕ της Σερβίας, οι Παρτιζάν, Βαλένθια θα είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν τις wild card.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η έγκυρη ιστοσελίδα Mozzart. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η επικύρωση θα γίνει την Πέμπτη στην συνεδρίαση των μετόχων της Euroleague.

Σε αυτή αναμένεται να γίνει γνωστός και ο νέος σύμβουλος της διοργάνωσης που θα πάρει την θέση του Μπερτομέου.

Οι Παρτιζάν, Βαλένθια είναι και οι μόνες που έχουν στείλει τα απαραίτητα έγγραφα για να αιτηθούν τις wild card. Η Σερβική ομάδα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της έχει κάνει μεγάλη βήματα προόδου. Μάλιστα διεκδίκηση την Αδριατική λίγκα δίνοντας μεγάλα παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το τρόπαιο, ωστόσο έδειξε πως κάτι καλό δημιουργείται.

Η Βαλένθια είναι μια κλασική ισπανική ομάδα, που τελευταία και αυτή έχει ανεβάσει τις μετοχές της. Και θέλει να δοκιμαστεί σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr