Μπάσκετ

NBA: Συνελήφθη ο Χάρελ με ποσότητα μαριχουάνας

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 13:22

Ο Μοντρέζλ Χάρελ συνελήφθη αφού βρέθηκε με ποσότητα μεγαλύτερη του ενός κιλού μαριχουάνας στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών και να απειλείται με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια.

NBA: Συνελήφθη ο Χάρελ με ποσότητα μαριχουάνας

Ο σέντερ των Χόρνετς κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών, ύστερα από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του και βρέθηκαν μέσα σε σακούλες ποσότητες μαριχουάνας που φτάνουν περί το 1,5 κιλό.

Ο έλεγχος έγινε από αστυνομικό ο οποίος σταμάτησε τον παίκτη αφού οδηγούσε πολύ κοντά σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Ο αστυνομικός προχώρησε σε έλεγχο και έτσι διαπιστώθηκε το κακούργημα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, σε περίπτωση που ο Χάρελ καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών, τότε κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 5 χρόνων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr