Μπάσκετ

Με ΜακΚισικ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 16:52

Ο Αμερικανός έδειξε να μην πονάει ιδιαίτερα στο χαλάρωμα που έκανε το πρωί της Τρίτης (14/6)

Με ΜακΚισικ ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός θα δώσει απόψε (21:00, ΕΡΤ 3) τον δεύτερο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και οι ερυθρόλευκοι προηγούνται 1-0 στην σειρά των τελικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Σε μια αναμέτρηση όπου το παρών θα δώσει ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε να είναι καλύτερα στον αστράγαλο, που χτύπησε το περασμένο Σάββατο στον πρώτο τελικό.

Το πρωί της Τρίτης (14/6) στο χαλάρωμα που έγινε στο ΣΕΦ έδειξε να μην πονάει ιδιαίτερα. Έγινε πολύ καλή δουλειά με το τιμ των φυσιοθεραπευτών και του ιατρικού επιτελείου.

Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην 12άδα, αλλά θα φανεί αν είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Οι στομαχικές διαταραχές τον εξάντλησαν και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 στη σειρά και να φτάσει μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει αντίδραση και να ισοφαρίσει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.