Μπάσκετ

Sold out ο τρίτος τελικός που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 16:59

Μέσα σε περίπου 6 ώρες οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων... εξαφάνισαν όλα τα εισιτήρια για το ματς της Παρασκευής στο ΣΕΦ

Sold out ο τρίτος τελικός που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στις νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό και θέλει μια ακόμα για να στεφθεί πρωταθλητής. Κάτι που αν τα καταφέρει θα το κάνει για πρώτη φορά από το 2016 και μετά.

Επίσης οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει και το κύπελλο και βάζουν πλώρη για το πρώτο νταμπλ μετά από 25 χρόνια. Τελευταία φορά που κατάφερε κάτι τέτοιο ήταν το 1997. Ήταν η χρονιά που με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο είχε πάρει και την πρώτη Euroleague.

Τώρα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο ετοιμάζεται να κάνει το νταμπλ. Βάση της εικόνας που έδειξαν και οι δύο ομάδες, οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Την Παρασκευή παίζουν στο ΣΕΦ τον τρίτο τελικό και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το 3-0 και να πάρουν το τρόπαιο. Κάτι που θέλει αν γίνει ο κόσμος. Με αποτέλεσμα να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που βγήκαν μέσα σε 6 ώρες.

Αν γίνει το 3-0 θα είναι και το τελευταίο ματς του Γιώργου Πρίντεζη. Γιατί μπορεί να μην το έχει πει ανοικτά, αλλά φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.