Μπάσκετ

Ο Μαργαρίτης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 20:39

Μετά από ένα χρόνο στον Κολοσσό Ρόδου, ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Μαργαρίτης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν στη Ρόδου. Αγωνίστηκε με τον Κολοσσό και ήταν μέλος της ομάδας που τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής περιόδου. Όμως, άφησε τους Δωδεκανήσιους γιατί γυρίζει στον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ συμφώνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά και θα φορέσει ξανά τη φανέλα του. Εξάλλου, στο παρελθόν ήταν και αρχηγός του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά έκαναν γνωστή την πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη νέα σεζόν. Ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί επί 9 συναπτά έτη στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας το στίγμα του. Τώρα, επιστρέφει με στόχο να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Με την ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» να αναφέρει: «Το πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ το 2012, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα συμβόλαιο ζωής. Το επιβεβαίωσαν τα 9 χρόνια που ακολούθησαν και συνοδεύτηκαν από την καταξίωσή του στη συνείδησή όχι μόνο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αλλά και όλης της μπασκετικής Ελλάδας.

Ο αρχηγός είναι και πάλι εδώ και η όμορφη ιστορία που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, μετά από διάλλειμα ενός χρόνου, θα συνεχιστεί. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, για να φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα. Για 10η σεζόν στην καριέρα του! Βαγγέλη σε καλωσορίζουμε και πάλι στον ΠΑΟΚ. Στο σπίτι σου!».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.