Μπάσκετ

O Ουλάνοβας χάνει το Ευρωμπάσκετ

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 20:52

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας, Κάζις Μακσβίτις, έκανε γνωστό πώς ο 31χρονος φόργουορντ δεν θα βοηθήσει φέτος την εθνική του ομάδα.

O Ουλάνοβας χάνει το Ευρωμπάσκετ

Με μια σημαντική απουσία θα πορευτεί η εθνική Λιθουανίας, τόσο στα παράθυρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 όσο και στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, τον Σεπτέμβριο. Εκτός πλάνων του Κάζις Μακσβίτις θα είναι ο Εντγκάρας Ουλάνοβας.

Όπως έκανε γνωστό ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Λιθουανών, ο 31χρονος φόργουορντ της Ζαλγκίρις δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Αρχής γενομένης από τα προσεχή ματς (σ.σ.: τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός πώς δεν θα είναι στην αποστολή ούτε στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε πώς η Λιθουανία είναι στον δεύτερο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εκεί θα έχει αντιπάλους τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σλοβενία, την Ουγγαρία και την Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ο Ουλάνοβατς τη φετινή χρονιά είχε στην Euroleague κατά μέσο όρο 8.1 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr