Μπάσκετ

Στον εισαγγελέα ΕΟΚ, ΑΕΚ με καταγγελίες - Το ποστ Γιαννακόπουλου που βάζει φωτιές

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 13:17

Χαμός ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Στον εισαγγελέα ΕΟΚ, ΑΕΚ με καταγγελίες - Το ποστ Γιαννακόπουλου που βάζει φωτιές

Η ΕΟΚ είναι στο επίκεντρο και ο πρόεδρος της Βαγγέλης Λιόλιος μετά τις επιθέσεις από την ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ο χαμός ξεκίνησε από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν πήρε αδειοδότηση. Με αποτέλεσμα να βγάλει καυστική ανακοίνωση για την ΕΟΚ και τον Λιόλιο. Παράλληλα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ένα αιχμηρό ποστ.

Μεταξύ άλλων η ΑΕΚ τόνιζε σε μια από τις ανακοινώσεις της:

«Είχαμε ενημερώσει εγκαίρως τον κόσμο της ΑΕΚ για το «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ», που έχει «εκπονηθεί» εδώ και μήνες από την «εγκληματική οργάνωση». Που κάνει κουμάντο στο ελληνικό μπάσκετ, και ποδηγετεί κάποιες ιστοσελίδες (site) συγκεκριμένων μιντιακών συμφερόντων.

Πόσο δίνει στο Στοίχημα το να χάνεις στην έδρα σου με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων στο Ά Δεκάλεπτο;

Επίσης πόσο δίνει στο Στοίχημα Έλληνας διεθνής, με διψήφιους πόντους και ριμπάουντ σε μέσους όρους. Να «τραυματίζεται» στο ημίχρονο του αγώνα, έχοντας 6 πόντους και 1 ριμπάουντ. Και να «τίθεται» εκτός αγώνα;

Ποιοι δύο (2) μπασκετικοί μεγαλοδημοσιογράφοι πλησίασαν προμηθευτή της ΑΕΚ ΒC πιέζοντάς τον να προκαλέσει πρόβλημα στην εταιρία μας. Υποσχόμενοι ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί «η επόμενη ημέρα είναι ήδη εξασφαλισμένη» (για τον προμηθευτή) από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»;

Ο Γιαννακόπουλος και η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε μια συνέχεια. Στο προφίλ του στο instagram έκανε λόγο για αποδείξεις που έχει για παράνομο στοιχηματισμό.

«Έρχεται τσουνάμι αποδείξεων για παράνομο στοιχηματισμό στο μπάσκετ. Ιθύνων νους ο πρόεδρος της ΕΟΚ και το σκυλάκι του ονοματι Μαύρα… και πρωταγωνιστές πολλούς παίκτες αλλά κυρίως σφυρίχτρες!», αναφέρεται στο story του Γιαννακόπουλου, στο οποίο κυριαρχεί και ενα gif με το Πατρινό Καρναβάλι.

undefined

Η ΕΟΚ με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση Και τόνισε πως θα περιμένει τα στοιχεία. Επίσης θα δώσει η ίδια στον εισαγγελέα φάκελο με τις ανακοινώσεις της ΑΕΚ.

«Είναι αδιανόητο να παραμείνουν τόσο βαριές σκιές πάνω από το ελληνικό μπάσκετ, χωρίς να υπάρξει έρευνα σε βάθος και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους πραγματικά τις έχουν. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.