Μπάσκετ

Αντετοκούνμπο: Έγινε χαμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος (pics)

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 16:47

Ο Γιάννης και τα αδέρφια του έκαναν τα εγκαίνια μαγαζιού που φέρει την υπογραφή τους στο αεροδρόμιο κι εκεί βρέθηκαν εκατοντάδες θαυμαστές

Αντετοκούνμπο: Έγινε χαμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος (pics)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στην Ελλάδα συνεχίζοντας τις διακοπές του. Παράλληλα έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα μαζί με τα αδέρφια του. Άνοιξαν μαγαζί με ρούχα, που φέρει την υπογραφή τους, στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή (17/6) και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός. Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Άλεξ ήταν εκεί. Για να μιλήσουν με τους θαυμαστές τους που δημιούργησαν το αδιαχώρητο.

Το κατάστημα έχει αυθεντικά προϊόντα των «Antetokounbros». Μια επιχειρηματική κίνηση που σχεδίαζαν καιρό τώρα τα αδέρφια και την υλοποίησαν.

Ο κόσμος που βρέθηκε στα εγκαίνια του μαγαζιού σχημάτισε ουρές. Και ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία, αλλά και να πάρει ένα αυτόγραφο από τον Greek Freak και τα αδέρφια του.

undefined

undefined

undefined

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr