Μπάσκετ

Live Blogging: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 19:55

Πράξη τρίτη στη σειρά των τελικών. Ώρα στέψης για τον Ολυμπιακό ή παράταση της αγωνίας με «διπλό» του Παναθηναϊκού. Το ματς, πάντως, έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον...

Live Blogging: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Οι τελικοί της Basket League συνεχίζονται απόψε στο ΣΕΦ. Τρίτο ματς απόψε (21:00) με δύο σενάρια. Νίκη του Ολυμπιακού και κατάκτηση του πρωταθλήματος ή νίκη του Παναθηναϊκού και παράταση στην αγωνία για τον φετινό πρωταθλητή.

Η «μάχη» του τρίτου τελικού

Παρότι η σειρά είναι στο 2-0 για τους «ερυθρόλευκους», τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Από την άλλη, το ματς έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον από στοιχηματικής άποψης. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον νικητή της αναμέτρησης ή το όριο των πόντων που θα μπουν. Υπάρχουν και τα ειδικά στοιχήματα που πάντα πρέπει να τα κοιτάζει κανείς εάν ψάχνει καλές ευκαιρίες, βάσει αποδόσεων.

Μπασκετική κουβέντα και προτάσεις

Μια ακόμα βραδιά όπου στο tostoixima.gr θα κάνουμε μπασκετική κουβέντα με ανάλυση του ματς. Με προβλέψεις τόσο πριν το τζάμπολ όσο και κατά τη διάρκεια του ματς. Εξάλλου, πάντα το live betting έχει ξεχωριστή αξία. Καθώς προκύπτουν ευκαιρίες για άμεσο ποντάρισμα και ανάλογα κέρδη. Ακόμα και μέσω της διαδικασίας του cash out. Σας περιμένουμε και απόψε στην παρέα μας. Με ερωτήματα, προτάσεις και ό,τι άλλο έχει κατά νου. Καλό παιχνίδι…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.