Μπάσκετ

Η Μπάγερν διέλυσε την Άλμπα [vid]

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 22:02

Οι Βαυαροί έκαναν… πάρτι στο Βερολίνο, νίκησαν με 30 πόντους διαφορά (90-60) και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών στη Γερμανία.

Η Μπάγερν διέλυσε την Άλμπα [vid]

Νέο ενδιαφέρον στη σειρά των τελικών στη Γερμανία. Η Μπάγερν έκανε… παρέλαση στο Βερολίνο. Διέλυσε με 30 πόντους διαφορά, 90-60 την Άλμπα και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των πλέι οφ της γερμανικής λίγκας. Η Μπάγερν κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο. Έδειξε για άλλη μια φορά πώς είναι ομάδα που εκτός έδρας.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πώς θα επιβάλλει το ρυθμό της. Ήδη από το 7' είχε διψήφια διαφορά (19-8) και έδειξε να βάζει τις βάσεις για την πρώτη νίκη στους τελικούς. Η Άλμπα ήταν σε κακή βραδιά και στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με σχεδόν 20 πόντους. Το προβάδισμα των Βαυαρών είχε αυξητικές τάσεις και το ματς ήταν απολύτως λογικό να ξεφύγει, με την ομάδα του Μον άχου να νικά τελικά στο Βερολίνο με 30 πόντους διαφορά.

Υπερβολή αστοχία

Η Άλμπα ήταν υπερβολικά άστοχη. Με 2/21 τρίποντα δεν μπορούσε να έχει αξιώσεις για οτιδήποτε στον τρίτο τελικό. Δεύτερο, η κυριαρχία της Μπάγερν στα ριμπάουντ (σ.σ.: 42 με 27) ήταν κομβική. Πόσω δε μάλλον όταν μέτρησε 15 επιθετικά. Μπαμ και Τόμας ξεχώρισαν για την ομάδα του Τρινκέρι.

Αμφότεροι σημείωσαν από 19 πόντους και ήταν καθοριστική η συνδρομή τους. Εξαιρετικός και ο Χάντερ με 5/5 σουτ εντός παιδιάς και 2/2 βολές, με 13 πόντους. Όσον αφορά στην Άλμπα, ο Ντα Σίλβα ήταν απελπιστικά μόνος και οι 15 πόντοι του δεν βοήθησαν καθόλου, όπως και οι 10 του Λο.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 33-52, 46-72, 60-90.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr