Μπάσκετ

Το πρωτάθλημα στο… χέρι της Ρεάλ

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 23:44

Οι «blancos» νίκησαν 81-66 την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη και προηγούνται 2-1 στις νίκες. Θέλουν μια ακόμα για τον τίτλο.

Το πρωτάθλημα στο… χέρι της Ρεάλ

Η υπόθεση πρωτάθλημα στην Ισπανία είναι στο χέρι της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα στο τρίτο ματς της σειράς των τελικών. Νίκησαν 81-66 την Μπαρτσελόνα, έκαναν το 2-1 στη σειρά και είναι μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Με την επόμενη αναμέτρηση να είναι ξανά στη Μαδρίτη, μετά από δύο ημέρες. Την Κυριακή το βράδυ. Ο Ντεκ και ο Κοζέρ ήταν οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά, ενώ από τους Καταλανούς, Κούριτς και Καλάθης ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.

Κυριαρχία από την αρχή

Η Ρεάλ ήταν μπροστά στο σκορ από την αρχή του ματς. Επέβαλλε το ρυθμό της. Ο Ντεκ και ο Κοζέρ ήταν αυτοί που τράβηξαν το σκορ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος σημείωσε 14 πόντους και οδήγησε την επίθεση των Μαδριλένων. Από κοντά και ο Κοζέρ με 13 πόντους (5/6 δίποντα). Ταβάρες και Γιούλ με 10 πόντους, όπως και ο Γιαμπουσέλε με 9 ήταν αυτοί που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα της πρωτεύουσας. Κομβικό το 59% στα δίποντα.

Όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα, Κούριτς και Καλάθης πάλεψαν αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο πρώτος με 15 πόντους και ο δεύτερος με 10 και 6 ασίστ ήταν αυτοί που διασώθηκαν. Ωστόσο, τα 19 λάθη που έκαναν οι Καταλανοί ήταν καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση του ματς και τη νίκη των Μαδριλένων.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 46-39, 66-53, 81-66.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr