Μπάσκετ

Τρέλα για τους πρωταθλητές στο Σαν Φρανσίσκο!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 12:19

Οι πρωταθλητές Γκολντεν Στειτ, έφτασαν στην πόλη του Φρανσίσκο, όπου αποθεωθήκαν από τους φίλους της ομάδας για το τρόπαιο που κατέκτησαν στο NBA. 

Τρέλα για τους πρωταθλητές στο Σαν Φρανσίσκο!

Οι παίκτες, αλλά και το τεχνικό τιμ μετά από μία πολύ δύσκολη σεζόν στο πρωτάθλημα, κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο του NBA, αφού στο μεγάλο τελικό έφτασαν στο 4-2 επί της Βοστόνης.

Έτσι μετά το τέλος της 6ης αναμέτρησης, η παρέα του Στεφ Κάρι έφτασε σε αυτή την τεράστια επιτυχία και στο 7ο συνολικά τρόπαιο στο NBA. Για αυτό το λόγο με την άφιξη της αποστολής στο Σαν Φράνσισκο, αποθεώθηκαν από το κόσμο που τους περίμενε στο Αεροδρόμιο. Ωστόσο πιο πολύ από όλους αποθεώθηκε ο τεράστιος ηγέτης ο Στεφ Κάρι, αφού ήταν συγκλονιστικός στη σειρά των τελικών και είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για αυτή τη κατάκτηση του τροπαίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr