Μπάσκετ

Η Μακάμπι ανακοίνωσε τον Οντέντ Κάτας ως πρώτο προπονητή!

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 11:35

Η Μακάμπι απέκτησε και επίσημα τον Οντέντ Κάτας ως πρώτο προπονητή, για τα επόμενα δύο χρόνια στο σύλλογο του Ισραήλ. 

Η Μακάμπι ανακοίνωσε τον Οντέντ Κάτας ως πρώτο προπονητή!

Η Μακάμπι μετά την περσινή άσχημη πορεία που έκανε σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος της ήταν, την φετινή σεζόν να φτιάξει μία ομάδα, με έμπειρο προπονητή, αλλά και εξαιρετικούς παίκτες, όπου θα στελεχώσουν το ροστερ.

Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδα του Λαού, ξεκίνησε τις μεταγραφικές της κινήσεις, πρώτα από την θέση του προπονητή. Όπου βρήκε τον κατάλληλο στο πρόσωπο του Οντέντ Κάτας. Ένας πολύ φιλότιμος και εργατικός άνθρωπος, όπου ξέρει και μπορεί να βοηθήσει το σύλλογο για την εκπλήρωση των στόχων που θα μπουν για την νέα σεζόν.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος εργάστηκε ξανά δύο φορές στο παρελθόν στην ομάδα του Λαού, όπου ήταν τη σεζόν 2007-08, αλλά και το σεζόν 2013-14.

Ενώ πριν υπογράψει στην ομάδα της Μακάμπι, εργάστηκε και στην ομάδα του Παναθηναικού, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.