Μπάσκετ

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Δημήτρη Ιτούδη για τα επόμενα τρία χρόνια!

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 12:38

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε και επίσημα το Δημήτρη Ιτούδη, για τα επόμενα τρία χρόνια, με μεγάλο στόχο την επιστροφή στην κατάκτηση της Euroleague. 

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Δημήτρη Ιτούδη για τα επόμενα τρία χρόνια!

Η Φενέρμπαχτσε μετά την αποχώρηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, από το πάγκο του Τούρκικου συλλόγου. Έψαξε για τον επόμενο διάδοχο, όπου θα καθίσει στο πάγκο της συγκεκριμένης ομάδας και θα την οδηγήσει σε πολύ μεγάλες, αλλά και ισάριθμες επιτυχίες.

Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου, βρήκαν εν τέλι το διάδοχο στα μάτια του Δημήτρη Ιτούδη. Ο συγκεκριμένος προπονητής, είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής με τεράστιες παραστάσεις στις Ευρωπαικές διοργανώσεις. Αφού κατάφερε στην προηγούμενη ομάδα, όπου ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να κατακτήσει 2 Euroleague και 6 πρωταθλήματα.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι για τρία χρόνια. Με τον έμπειρο Έλληνα προπονητή πάντως, να έχει πρώτα άλλες υποχρεώσεις, καθώς θα καθίσει στο πάγκο της Εθνικής ομάδας, με απότερο σκοπό την κατάκτηση του Eurobasket.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr