Μπάσκετ

Ο Σενγκέλια είπε... αντίο στην Βίρτους

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 20:00

Ο Γεωργιανός φόργουορντ πήγε στη Μπολόνια, στα μέσα της σεζόν από την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Σενγκέλια είπε... αντίο στην Βίρτους

Στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του είναι ο Τόρνικε Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός φόργουορντ είχε αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Βέβαια έκανε ότι και ο Χάκετ. Δηλαδή από τη ρωσική πρωτεύουσα πήγαν στην Μπολόνια. Λοιπόν, εκεί φόρεσαν τη φανέλα της Βίρτους.

Η παρουσία στην Ευρώπη

Ο Σενγκέλια βοήθησε αρκετά στο Eurocup την ομάδα του Σκαριόλο. Θυμίζουμε πώς η Βίρτους νίκησε στον ημιτελικό την Βαλένθια και στον τελικό την Μπούρσασπορ. Με την τελική φάση της διοργάνωσης να διεξάγεται στην Virtus Segafredo Arena. Με τον Γεωργιανό να έχει κάτι περισσότερο από 8 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1 κόψιμο κατά μέσο όρο στο Eurocup με την ιταλική ομάδα. Με την κατάκτηση του τροπαίου, επιπλέον, η Μπολόνια πήρε το εισιτήριο για την Euroleague.

Αποχαιρέτησε την Βίρτους

Μετά την ήττα με 4-2 στη σειρά των τελικών της Lega Basket από την Αρμάνι Μιλάνο, ο Σενγκέλια ευχαρίστησε άπαντες στην Μπολόνια για την υποδοχή και τη στήριξη. Τόνισε πώς είναι ευγνώμων που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Βίρτους. Εντούτοις, δεν θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα. Θα βγει στην αγορά και θα ψάξει την επόμενη ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί από τη νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr