Μπάσκετ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 21:36

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τοποθέτησή του μέσω των social media, μίλησε για το μέλλον του συλλόγου, σε αγωνιστικό και έξω-αγωνιστικό επίπεδο.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Η απώλεια του πρωταθλήματος της Basket League για τον Παναθηναϊκό, ειδικά με 3-0 από τον Ολυμπιακό, ήταν πλήγμα για τους «πράσινους». Η πολυνίκης ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να κάνει την επανεκκίνησή της. Πράγματι, αυτό θα συμβεί. Όχι μόνο γιατί είναι αναγκαίο. Διότι πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο το «τριφύλλι» για να μπορέσει να διεκδικήσει, ουσιαστικά, τους τίτλους στην Ελλάδα και να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο στην Ευρωλίγκα. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει την επανεμφάνισή του και να στέλνει το μήνυμά του, για το μέλλον του συλλόγου.

Βγήκε μπροστά ο Γιαννακόπουλος

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ στη δημόσια τοποθέτησή του, μέσω των social media ανάφερε πώς θα «χτιστεί» η ομάδα από την αρχή. Είναι απαραίτητο και θα συμβεί. Εξάλλου, σε έξω-αγωνιστικό επίπεδο υπάρχει η αναμονή για την υπογραφή της σύμβασης με το ΟΑΚΑ. Σχολίασε ακόμα πώς είναι θετικές οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην Ευρωλίγκα.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Στο μήνυμά του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: «Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια-δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ό,τι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε. Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα... Να είναι όλοι σίγουροι γι' αυτό. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.