Μπάσκετ

Ο Καλάθης στο στόχαστρο της Μακάμπι

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 00:05

Τα ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν πώς ο διεθνής Έλληνας γκαρντ ενδιαφέρει τον σύλλογο του Τελ Αβίβ.

Ο Καλάθης στο στόχαστρο της Μακάμπι

Όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του Νικ Καλάθη. Ο διεθνής γκαρντ της Μπαρτσελόνα δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Βαρκελώνης. Όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους «μπλαουγκράνα». Αλλά αν τελικά γίνει, δεν φαίνεται πώς θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προ λίγων ημερών είχε ακουστεί η Φενέρμπαχτσε ως ένας υποψήφιος προορισμός για τον Έλληνα γκαρντ. Ήδη, πάντως, από απόψε υπάρχει και δεύτερη ομάδα που δείχνει ενδιαφέρον για τον Νικ Καλάθη. Πρόκειται για την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αποκαλυπτικοί οι Ισραηλινοί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισραηλινής ιστοσελίδας «sport5.co.il», ο διεθνής παίκτης είναι στα πλάνα του Όντεντ Κάτας που ανέλαβε την ομάδα του Τελ Αβίβ και προσανατολίζεται σε αλλαγές στο ρόστερ. Βεβαίως υπάρχουν δύο σημαντική ζητήματα. Καταρχάς να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και το στάτους με την Μπαρτσελόνα.

Αν δηλαδή θα υπολογίζεται ή όχι από τους Καταλανούς. Μετά, να φανεί σε ποιο σημείο θα κινηθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις. Διότι στους «μπλαουγκράνα» θα λάμβανε 1,8 εκατομμύριο ευρώ. Ύστερα να φανεί αν η Μακάμπι θα κάνει την υπέρβασή της, μετά και την πιθανή αποχώρηση του Γουίλμπεκιν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr