Μπάσκετ

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε και επίσημα το Σαμέτ Γκεγίκ!

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 16:06

Η Φενέρμπαχτσε έκλεισε με τη συμβολή του Δημήτρη Ιτούδη, το Σαμέτ Γκεγίκ. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίστηκε στην Τούρκ Τέλεκομ. 

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε και επίσημα το Σαμέτ Γκεγίκ!

Η Φενέρμπαχτσε με το Δημήτρη Ιτούδη στο τιμόνι ως ο νέος προπονητής, μπαίνει σε ένα καινούργιο αλλά ενδιαφέρον μονοπάτι, καθώς με αυτή την κίνηση αυτού του πολύ έμπειρου ανθρώπου. Μεγάλος στόχος των ανθρώπων της ομάδας, είναι να φτάσουν το σύλλογο πάλι στην κορυφή της Euroleague.

Έτσι ο Έλληνας προπονητής σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας, άρχιζαν τη στελέχωση του νέου ρόστερ για την νέα μπασκετική σεζόν. Όπου μέσα σε αυτό θα υπάρξουν παίκτες με τεράστια εμπειρία, όπου θα μπορέσουν να οδηγήσουν το σύλλογο σε τεράστιες επιτυχίες.

Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου, μετά την πρώτη μεταγραφή όπου κατόρθωσαν να κάνουν και ήταν του Τζόναθαν Μότλει, έφτασαν και στη δεύτερη μεταγραφή, αυτή του έμπειρου Σαμέτ Γκεγίκ. Ο οποίος αγωνίσθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Τούρκικη Τουρκ Τέλεκομ.

Έτσι ο Δημήτρης Ιτούδης, είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την τεράστια μεταγραφή. Καθώς ευελπιστεί και πιστεύει πολύ ότι θα καταφέρει να δώσει τα πάντα για το σύλλογο και να είναι ένα μεγάλο κομμάτι στους μεγάλους και τεράστιους στόχους όπου πρέπει να επιτευχθούν από τη νέα σεζόν.

Ο Τούρκος παίκτης, στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε πολύ σημαντικές ομάδες. Όπως είναι η Τόφας, η Μπουρνόβα, η Νταρουσάφακα, η Καρσίγιακα, η Εφές Αναντολού, αλλά και τώρα η Τουρκ Τέλεκομ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr