Μπάσκετ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ανάσα από την ανανέωση του Κοζέρ!

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 17:48

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στην ανανέωση με τον Φάμπιαν Κοζέρ, όπου αποτέλεσε τον μεγάλο ηγέτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ανάσα από την ανανέωση του Κοζέρ!

Στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχει τεράστια χαρά και μεγάλη ικανοποίηση για τον μεγάλο στόχο, όπου ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, με 3-1 σκορ απέναντι στην ισχυρή Μπαρτσελόνα, φτάνοντας μετά από 3 χρόνια στην κορυφή της Ισπανίας.

Έτσι μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία, η ομάδα των Μαδριλένων άρχιζαν το σχεδιασμό για τη στελέχωση του ρόστερ από την νέα μπασκετική σεζόν. Πρωταρχικός και μεγάλο στόχος των ανθρώπων, είναι να ανανεώσουν τους περισσότερους παίκτες από το φετινό ρόστερ, με πρώτο και καλύτερο τον Φάμπιαν Κοζέρ.

Ο Γάλλος καλαθοσφαιριστής, ήταν ο παίκτης αποκάλυψη της φετινής σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Καθώς βοήθησε και έδωσε τα πάντα για να επιτευχθούν οι μεγάλοι στόχοι της ομάδας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Ισπανικού πρωταθλήματος.

'Ετσι ο Πάμπλο Λάσο, εισηγήθηκε να παραμείνει ο πολύ έμπειρος γκαρντ Φάμπιο Κοζέρ για άλλο ένα χρόνο στο σύλλογο. Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας, άρχιζαν τις διαπραγματεύσεις με το συγκεκριμένο παίκτης, όπου είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Φάμπιο Κοζέρ, με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 1 Euroleague τη σεζόν 2018-19.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr