Μπάσκετ

Ιτούδης: «Ο Γιάννης στη διάθεση της Εθνικής, o Ντόρσεϊ περιμένει την κλήση» [vid]

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 22:47

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας μίλησε τόσο για το θέμα του «Greek Freak» όσο και για τον ομογενή γκαρντ.

Ιτούδης: «Ο Γιάννης στη διάθεση της Εθνικής, o Ντόρσεϊ περιμένει την κλήση» [vid]

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε τόσο στα πρώτα ματς που θα έχει η Ελλάδα ενόψει των παραθύρων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος όσο και για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου. Εκεί όπου η εθνική ομάδα θα έχει βλέψεις για να φτάσει ψηλά. Για να διεκδικήσει κάτι καλό, πόσω δε μάλλον ένα μετάλλιο. Ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναφέρθηκε τόσο στον «Greek Freak» όσο και για τον Ντόρσεϊ που έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής.

«Ο Γιάννης έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής»

Σχετικά με τον σούπερ σταρ του NBA, ο κόουτς Ιτούδης σχολίασε: «Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Γιάννη και θα συναντηθώ τις επόμενες ημέρες διά ζώσης. Προπονείται με άνθρωπο των Μπακς. Πάντα είχε θέσει εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την Ελλάδα να έχει τον Γιάννη “παρών”. Υπάρχουν, βεβαίως, άλλα θέματα που θα ασχοληθούν ο Νίκος Ζήσης, ο Δήμος Ντικούδης και ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος. Αυτά θα τα δούμε στην πορεία. Εκτιμώ, όμως, πώς θα έχουμε νέα σύντομα».

«Διαθέσιμος ο Ντόρσεϊ»

Σχετικά με τον ομογενή γκαρντ του Ολυμπιακού, τόνισε: « «Με τον Ντόρσεϊ έχουμε μιλήσει. Έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση τη Εθνικής. Περιμένει την επίσημη κλήση μας, για να είναι και αυτός “παρών” στην εθνική ομάδα». Η προετοιμασία για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου. Με τον Δημήτρη Ιτούδη να σημειώνει πώς ο χρόνος είναι ο μεγάλος αντίπαλος. Τόσο για τον ίδιο όσο και για τους διεθνείς, διότι θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να μάθει εκείνος τους αθλητές και το αντίστροφο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr