Μπάσκετ

Ανανέωσε μέχρι 2025 ο Μπαρτζώκας!

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 22:01

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας οδήγησε τον Ολυμπιακό στο νταμπλ και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ανανέωσαν το συμβόλαιο του για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2025...

Ανανέωσε μέχρι 2025 ο Μπαρτζώκας!

Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας θα πορευτούν μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2025 αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους την Τρίτη το βράδυ χωρίς να γίνουν γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας αυτής. Οι αφοί Αγγελόπουλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον 57χρονο τεχνικό, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό στο πρώτο του νταμπλ μετά από 25 χρόνια!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως το 2025. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/06) με τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή επιτυχημένη πορεία τους για ακόμη τρία χρόνια" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.