Μπάσκετ

Έλαμψε στην πρεμιέρα του Rise o Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 11:23

Φαντασμαγορική ήταν η πρεμιέρα της ταινίας Rise που βασίζεται στην ζωή του Greek Freak, με τους γιούς του να κλέβουν την παράσταση στην λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Χόλιγουντ.

Έλαμψε στην πρεμιέρα του Rise o Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο Giannis σκοράρει και εκτος παρκέ! Ο σούπερ σταρ του NBA παραβρέθηκε στην φαντασμαγορική εκδήλωση της Disney για την ταινία Rise που αναφέρεται στην γραμμή ζωής του και χάρισε απλόχερα σπουδαίες στιγμές στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους φωτορεπόρτερ! Η οικογένεια του Greek Freak έδωσε σύσσωμη το παρών και τους δύο γιους του να κλέβουν την παράσταση, επιλέγοντας matching κοστούμια όπως μας είχε ήδη ενημερώσει νωρίτερα ο Giannis με μια συγκινητική ανάρτηση όπου αναφερόταν στον πατέρα του.

Η ταινία για τη ζωή των Αντετοκούνμπο θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή (24/06) και η πρεμιέρα της έλαβε χώρα στο Χόλυγουντ. Ο σταρ του NBA πολλάκις αναφέρει την αφοσίωση στην οικογένεια και στο λαμπερό event είχε στο πλευρό του και τους Κώστα, Θανάση και Αλεξ όπως βέβαια και την μητέρα του Βερόνικα. Στο event παραβρέθηκαν αρκετοί αστέρες ακόμα και από το ποδόσφαιρο, με τον Μάρκους Ράσφορντ μάλιστα να ανταλλάσσει φανέλες με τον Giannis!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr