Μπάσκετ

Ο Χρήστος Σερέλης είναι παρελθόν από τον Παναθηναικό!

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 17:26

Ο Χρήστος Σερέλης είναι παρελθόν από το πόστο του βοηθού προπονητή, με αποτέλεσμα να ψάξει το επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 

Ο Χρήστος Σερέλης είναι παρελθόν από τον Παναθηναικό!

Η Φετινή χρονιά για τον Παναθηναικό, ήταν από τις χειρότερες. Καθώς δεν κατέκτησε κανένα εγχώριο τίτλο και δεν προκρίθηκε στα Play Off στην Euroleague.

Έτσι με το τέλος της μπασκετικής σεζόν, οι διοικούντες των πρασίνων θα κάνουν πολλές ριζικές αλλαγές στο προπονητικό τιμ, αλλά θα αποχωρήσουν και πολλοί παίκτες, όπου δεν έπεισαν την φετινή χρονιά με την απόδοση τους.

Ο πρώτος πλέον θα αποχωρήσει από τους Πράσινους, θα είναι ο Χρίστος Σερέλης, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητής δίπλα στον Γιώργο Βόβορα.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ανέλαβε στην μέση της χρονιάς χρέη βοηθού προπονητή στο σύλλογο. Ωστόσο με τον Βόβορα δεν βρήκαν χημεία μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι των Πρασίνων μετά από απόφαση έλεισαν το συμβόλαιο του Έλληνα κόουτς και έγινε παρελθόν. Έτσι πλέον είναι έτοιμος να ψάξει για την επόμενη ομάδα, όπου θα αναλάβει.

Ελληνικό δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο Σερέλης είναι πιθανών να αναλάβει ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Λαυρίου. Με αποτέλεσμα να την στείλει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Όπως το έκανε και τη σεζόν 2020-21 με τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.