Μπάσκετ

Μπαρτσελόνα: Εκτός πλάνων ο Καλάθης [vid]

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 21:11

Οι «blaugrana» ενημέρωσαν τον διεθνή Έλληνα γκαρντ πώς δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, παρότι έχει συμβόλαιο.

Μπαρτσελόνα: Εκτός πλάνων ο Καλάθης [vid]

Εκτός Βαρκελώνης θα βρει τον Νικ Καλάθη η επόμενη σεζόν. Σήμερα η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τον διεθνή Έλληνα γκαρντ πώς, παρότι έχει συμβόλαιο, δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μια αποχώρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που θα γίνουν στους «blaugrana».

Οι εξελίξεις στο θέμα Καλάθη

Από εδώ και πέρα, αυτό που έχουν να κάνουν οι δύο πλευρές είναι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Με στόχο να βρεθεί η φόρμουλα και να λύσουν τη συνεργασία τους, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα και για τη σεζόν 2022/23. Μέσα σε όλα αυτά, δεν είναι τυχαία όσο είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες. Με τα ΜΜΕ στην Ισπανία να αναφέρουν πώς ο Έλληνας γκαρντ έχει κακές σχέσεις με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Πολλές «μνηστήρες» για τον Νικ

Πάντως, με δεδομένο ότι πολλά ακούγονταν για το μέλλον του Καλάθη, ήδη αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Με την προϋπόθεση να έμενε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντετ Κάτας είναι αυτές που έχει εκφράσει την πρόθεσή τους να κινηθούν για τον διεθνή Έλληνα γκαρντ. Παράλληλα, πάντα ακούγεται το όνομα του Παναθηναϊκού, ενώ τις τελευταίες ημέρες στο «παιχνίδι» για τον 32χρονο γκαρντ έχουν βάλει και τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr