Μπάσκετ

Περιστέρι: Ανακοινώθηκε ο Σπανούλης [vid]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 19:05

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων επισημοποίησε τη συνεργασία με τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ που κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Περιστέρι: Ανακοινώθηκε ο Σπανούλης [vid]

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησε, επίσημα, από το απόγευμα της Παρασκευής. Διότι το Περιστέρι ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μια συνεργασία που θα έχει διάρκεια δύο χρόνια. Ο 40χρονος προπονητής ετοιμάζεται για τα πρώτα του βήματα, στην άκρη των πάγκων. Βέβαια, είχε προηγηθεί το πέρασμα από τις ομάδες Next Generation στην Ευρωλίγκα.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

Πριν από λίγη ώρα επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον Σπανούλη. Με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της ομάδας μας, με όραμα, πίστη και διάθεση, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου μας».

«Ομάδα με όραμα και κίνητρο»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Σπανούλης έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια. Διότι στάθηκε στο γεγονός ότι συμφώνησε με έναν σύλλογο που έχει υγεία, όραμα και κίνητρο για να πετύχει. Με τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ να αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ.

Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπο μου».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr