Μπάσκετ

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης: Σε διαπραγματεύσεις με τον Καλάθη [vid]

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 22:31

Η ιστοσελίδα «RIA Novosti» αποκάλυψε πώς η πρωταθλήτρια της VTB League έχει προσεγγίσει τον Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης: Σε διαπραγματεύσεις με τον Καλάθη [vid]

Στο στόχαστρο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είναι ο Νικ Καλάθης. Αυτό αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα σε αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ. Σε αυτό μέσα παραθέτει και τα σημαντικά ατού που έχει η πρωταθλήτρια της VTB League για να πείσει τον διεθνή Έλληνα γκαρντ.

Ελκυστικό περιβάλλον για τον Νικ

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της «RIA Novosti», η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει προσεγγίσει τον Καλάθη. Μην ξεχνάμε πώς ο Έλληνας γκαρντ θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν αν και έχει συμβόλαιο! Η Ζενίτ «γλυκοκοιτάζει» τον Νικ και φέρεται να έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του 33χρονου γκαρντ. Με τα «όπλα» της να είναι δύο πρόσωπα γνώρισμα στον Έλληνα παίκτη. Ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Τα «κλειδιά» για την υπόθεση Καλάθη

Όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, τόσο ο Ισπανός προπονητής όσο και ο διευθυντής της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης έχουν συνεργαστεί με τον παίκτη. Κάτι που καθιστά την Ζενίτ ως έναν ελκυστικό προορισμό. Διότι αν πει το… ναι στην πρωταθλήτρια της VTB League θα συνεργαστεί με ανθρώπους που ξέρει πολύ καλά.

Από την άλλη, σίγουρα το γεγονός ότι οι ρωσικές ομάδες έχουν αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα. Βεβαίως, για τον Καλάθη δεν είναι άγνωστο το ρωσικό μπάσκετ. Τη σεζόν 2012/13 είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Με την οποία κατέκτησε το Eurocup, ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr