Μπάσκετ

Η Μακάμπι έκανε δικό της και επίσημα τον Χίλιαρντ!

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 11:01

Η Μακάμπι Τελ Αβιβ απέκτησε και με την βούλα τον Χίλιαρντ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τεράστια επιτυχία στην Μπάγερν Μονάχου. 

Η Μακάμπι έκανε δικό της και επίσημα τον Χίλιαρντ!

Η Μακάμπι Τελ Αβιβ μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν, με τον Κάτας να αναλαμβάνει χρέη προπονητή. Ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ γύρισε πίσω στην πολύ αγαπημένη του ομάδα, ώστε να πάρει το πόστο του Assistand Goach.

Έτσι μετά από αυτές τις μεγάλες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν. Πλέον στόχος της ομάδας, είναι να αποκτηθούν και παίκτες με μεγάλη εμπειρία, με αποτέλεσμα να επανέλθει η ομάδα του Λαού ξανά στην προημιτελική φάση της Euroleague.

Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου, κατάφεραν να αποκτήσουν τον πολύ καλό και εξαιρετικό καλαθοσφαιριστή Ντάρουν Χίλιαρντ. Ο συγκεκριμένος αθλητής την περασμένη σεζόν ήταν μέλος στην Γερμανική ομάδα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χίλιαρντ είχε τρομερή σεζόν με τους Βαυαρούς, αφού συγκέντρωσε 13,7 πόντους, 1,9 ασιστ, 3 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και όλα αυτά τα έκανε σε 20 συμμετοχές. Μάλιστα στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε άλλους τρεις μεγάλους συλλόγους της Euroleague, όπως είναι η Μπασκόνια, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και η Μπάγερν Μονάχου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr