Μπάσκετ

Μπαρτσελόνα: Ο Γιασικεβίτσιους απέρριψε την πρόταση ανανέωσης [vid]

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 20:51

Οι «blaugrana» κατέθεσαν πρόταση στον Λιθουανό τεχνικό για επέκταση της συνεργασίας με μειωμένες αποδοχές, αλλά έλαβαν αρνητική απάντηση.

Μπαρτσελόνα: Ο Γιασικεβίτσιους απέρριψε την πρόταση ανανέωσης [vid]

«Σύννεφα» στις σχέσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με την Μπαρτσελόνα. Ο Λιθουανός κόουτς έχει εγγυημένο συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, η καταλανική ομάδα που έκανε πρόταση για νέα συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές. Αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Δεν έγινε αποδεκτή

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo» αναφέρει πώς οι «blaugrana» θέλουν να «δέσουν» τον Γιασικεβίτσιους. Επιπλέον, όμως, η απώλεια φέτος του ισπανικού πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την αδυναμία της ομάδας να φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκα έχουν αλλάξει λίγο τα δεδομένα. Το πλάνο της διοίκησης των Καταλανών περιλαμβάνει και ορισμένες περικοπές σε ποσά συμβολαίων. Κάτι ανάλογο έγινε με τον Λιθουανό κόουτς, ο οποίος όμως είναι αρνητικός.

Στήριξη στον Γιασικεβίτσιους

Βέβαια, η πρόταση για μειωμένες αποδοχές δεν σημαίνει πώς στη Βαρκελώνη δεν θέλουν τον Λιθουανό. Αντίθετα και παρά την απώλεια των δύο βασικών στόχων της σεζόν, εξακολουθούν να τον στηρίζουν. Όμως είναι δεδομένο ότι μετά την αποτυχία της σεζόν 2021/22, πολλά πράγματα αλλάζουν στην ομάδα. Εκτός από τον Γιασικεβίτσιους, αντίστοιχη πρόταση θα καταθέσει η Μπαρτσελόνα και στον Νίκολα Μίροτιτς. Ανοικτό είναι επίσης το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση η διοίκηση των «blaugrana».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr